Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заслон/контра заслон, с Марто правихме поне 2 пъти ...
    Ама с него съм играл доста и мога да си правя квото си искам
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Супер, да се надяваме следващата игра повечко хора да взимат пример от вас
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Колеги,личи си че всеки един от нас има нещо ,което да покаже и знае ,за какво иде реч.
        Както разбирам ( дори по себе си ) ,всички ние не сме се занимавали с играта от доста време...
        всички сме тренирали някъде,но обстоятелствата ........
        ..лично аз мисля ,че още 2-3-4 пъти и вече,ще се отракаме,ще знаем кой какво представлява и какво може,това е най-важното..

..не ме е срам да си кажа,че не си спомням никакви схеми ,нито се сещам какво е двоендрибъл ,нито нищо...
        ..не трябва да го казвам аз тва,но преди бях много добър,тренирах професионално,тренирахме по специални схеми,на всяка тренировка се чертаеше и обесняваше,бяхме много добри ....въпроса е ,че според мен ,не само при баскетбола ,а и при всичко -не го ли правиш,забряваш го ....
        та,като цяло исках да кажа,дайте да поиграеме още време и ще се "почерпиме",със спомени

пс-относно обувките,за мен ,като гледам и за мнозинството ,Найк ,са по-добрите обувки!

п.с-лека вечер ,до други ден !!!!!
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Айде спокойно всички

Като начало нека започнем да се събираме редовно, и всички, а тогава да се мисли за правила, зали, отбори, лиги и т.н...Нали се видяхме какви сме "духльовци" всичките...нито един нямаше въздух да избяга от единия до другия край повече от 2 пъти преди да му падне далака...Та нека малко се оформи спортна форма, игрички и тогава да го мислим...Пък а дано всички идват редовно и стават хубави мачове
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Пичове,така като чета коментарите ви,освен,че се нуждаете от съдия,май ще ви е необходим и треньор.

Няма ли някой колега,който да им помогне на тези момчета и да им припомни как се играе професионално.
            Аз лично съм водил училищен отбор,нямам кетап за професионалист,но поназнайвам разни идеи в играта.
            Жалко ,че съм далечко!
            Успех на всички!
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
            Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
            http://www.family-sozopol.com/

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Айде спокойно всички

Като начало нека започнем да се събираме редовно, и всички, а тогава да се мисли за правила, зали, отбори, лиги и т.н...Нали се видяхме какви сме "духльовци" всичките...нито един нямаше въздух да избяга от единия до другия край повече от 2 пъти преди да му падне далака...Та нека малко се оформи спортна форма, игрички и тогава да го мислим...Пък а дано всички идват редовно и стават хубави мачове
              Съгласен съм с Венци и Юри. Нека поиграем още няколко пъти и нещата сами ще си дойдът на мястото.За сега мисля,че е по-добре да влезнем във форма после да мислим за съдии , смяна на зали и схеми на игра.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Айде да не забравите момчетаааааааа...Довечера 20.30-40 на екото и после отиваме към ЗАла Раковски да направим играта
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Айде да не забравите момчетаааааааа...Довечера 20.30-40 на екото и после отиваме към ЗАла Раковски да направим играта
                  Усещам силно представяне на Легенди на терена )
                  Arena Coast Customs

Comment

• Батки сори,ма аз днес пропускам,много искам да дойда,ма няма как.Другия път се надявам да няма пречки.Пожелавам ви приятна игра,и моя отбор да не се излага без мен и Светльо,нищо юрката ше мачка.

П.С.Другата седмица съм на линия
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Търсите ли още хора?
                      Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

• Промяна в плана,ще дойда,немога да изпусна
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Промяна в плана,ще дойда,немога да изпусна
                          За голямо съжаление отпадам,почина дядо ми и няма как да дойда.Прията игра момчета.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            За голямо съжаление отпадам,почина дядо ми и няма как да дойда.Прията игра момчета.
                            Моите съболезнования Мариянски..

Всички желаещи са добре дошли, дори и хора които не са се представили в темата. Моля заповядайте.
                            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              Мойте съболезнования.Продължаваш напред и помниш само най-хубавите моменти!

Мисля,че този път играта беше много по-стегната,много по-точна и бърза Ако продължаваме да се развиваме с това темпо ,след 1-2 месеца ще си правим страхотни игри

п.с-може ли някоi да ме научи да вкарвам от ПОД КОША

Беше "чук" ,днес,евала момчета !

п.с2- ако има нещо,няма нищо!
                              155 96' 1.6 16v 1++hp???
                              Mazda 626 84'
                              Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                              ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Наистина се вижда мааалко подобрение Добра беше играта, ама трябва мааалко по равно и справедливо да се разпределим за да има повече интрига

Относно залата и парите.

Като видях повечето са окей за тази зала. Аз също съм добре, както и Мирко(съотборника който идваме заедно). Още повече че както всички казаха идва Декември, празници кой какво, не е добра идея залата да се сменя за момента. Та като гледам никой няма претенции, така че Ичкин спокойно може да я запази и за декември.

Още нещо. 4тата Неделя през декември се пада 26ти...едва ли ще се съберем, та може би е идейно да не плащаме за нея...

За парите:
                                Според мен е най-справедливо за този месец да го направим така. Всяко посещени да е = 5лв. Тоест ако някой е дошъл всички недели от месеца = 15лв. А тези които по 1-2 пъти по 5-10лв. Така че идната неделя всеки да си сметне посещенията и да донесе пари

Излишъка над 180лв. ако има такъв ще бъде оставен за следващите посещения...А ако са по-малко(ама едва ли) ще досъберем пари.

За всяко следващо посещение викам да се събрират пари на място. Делим си сумата на присъстващите и всеки носи дребни за да плати на място. Така смятам, ще е най-лесно и справедливо + това аз очаквам да дойдат и още нови колеги от форума
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X